Serres en veranda's

Ruimte om te leven en te genieten. Met de serres en veranda's van Wemmenhove zit u goed! Serres geven een extra dimensie aan uw woongenot. Het hele jaar door kunt u profiteren van binnenshuis comfort in een oase van licht en ruimte. Een serre zorgt niet alleen voor extra ruimte maar creëert ook een naadloze overgang tussen interieur en tuin. Wemmenhove helpt u graag bij het traject van inventariseren, advies, ontwerp en realisatie van uw serre of veranda.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Specialist in serres en veranda’s op maat

Bekijk fotoalbum

Het is belangrijk dat uw serre of veranda optimaal bij uw woning past. Uw specifieke wensen zijn hierin leidend. Samen met u maken wij een ontwerp, op basis van uw wensen en mogelijkheden op de gewenste locatie. Onze serres zijn opgebouwd uit degelijke aluminium profielen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Deze bieden tal van mogelijkheden op het gebied van uitvoering en kleur van het framewerk.

De voordelen van onze serres en veranda’s

Wij maken uw serre of veranda geheel op maat. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Een polycarbonaat dak of een dak met veiligheidsbeglazing is bijvoorbeeld een toevoeging die mogelijk is. Ook is het mogelijk de beglazing van het dak te voorzien van een zonwerende coating. Hiermee behoudt u de warmte van de zon maar heeft u geen last van het licht zelf. Dit kan bijvoorbeeld uitkomst bieden voor serres op het zuiden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Daarom een serre of veranda van Wemmenhove:

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen serres en veranda's in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

 

Meer informatie over serres en veranda's?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over of een offerte voor een serre of veranda.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!