Alcorola

7 jaar geleden

Wemmenhove heeft een prachtige pergolascherm aan haar assortiment toegevoegd.

De Alcorola is aan de gevel te bevestigen en dankzij de ondersteunende staanders is deze terraszonwering ook zeer geschikt voor locaties met minder sterke muren.
 
Het duurzame scherm is bijzonder functioneel bij felle zon, maar ook een regenbuitje is geen probleem voor deze Alcorola. Desgewenst kunnen de openingen tussen het doek en de zijgeleiders met optionele regengoten afgesloten worden. Deze goten voeren het water via de voorkant van het scherm af.
 
Door een ruime keuze in doekkleuren en doekdessins kan er een scherm gekozen worden die past bij alle huisstylen en kan er een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden.
Uiteraard gecombineerd met een terrasverwarming kan er ook in het voor- en najaar genoten worden van een behaaglijk terras.
 
Dankzij de ruime afmetingen biedt de Alcorola maar liefst 30 m2 schaduw, zodat op zeer zonnige dagen heerlijk buiten gezeten kan worden.
 
De Alcorola heeft een solide en stijvol vormgegeven frame van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. Alle bouten, moeren en assen van het scherm zijn van roestvast staal. Optioneel is een doekondersteuning in het midden.
 
-       De Alcorola is maximaal 600 cm breed bij een uitval van 500 cm. De hoogte is variabel.
-       De bediening is elektrisch en eventueel met een handzender (draadloos).
-       De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek
        op spanning blijft.
 
De Alcorola is perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Het opgerolde doek wordt volledig tegen weersinvloeden beschermd. De meeste bouten en moeren zijn van buitenaf niet zichtbaar.
 
Het aluminium frame is standaard leverbaar in crème, wit en antraciet structuurlak.
Andere Ral-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.
 

Alcorola-

Alcorola-2

Alcorola-3


Terug naar overzicht

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal