Stijlvolle zonwering met uitstekende kwaliteit

De schaduw in een ander daglicht. Het grootste rendement met uw zonwering wordt behaald als deze aan de buitenzijde van een raam of deur wordt geplaatst. Zo worden de zonnestralen tegengehouden voordat ze uw woning kunnen verwarmen. Uw zonwering kan ook zeer decoratief zijn en dus meerdere functies hebben. Dit geldt zeker voor rolluiken die niet alleen zonwerend zijn, maar ook inbraakwerend, isolerend in zomer én wintermaanden en verduisterend.

Decemberactie 2023

Rolluik met solarActie: nu een gratis upgrade naar Somfy Solar bij aankoop van rolluiken en/of screens

Met Somfy Solar wordt er een zonnepaneeltje op de kap van uw screen of rolluik geplaatst en ontvangt u er een handige accu bij. Het grote voordeel van deze Solar oplossing is dat er geen kabels door uw muur geboord hoeven te worden en u binnen geen stopcontact hoeft op te offeren. 

Grijp uw kans en maak uw woning nu nog comfortabeler met onze slimme en duurzame oplossing!

Bekijk screens  Bekijk terrasschermen

Somfy logo               Weinor logo               Becker logo

Verschillende mogelijkheden

Voor elk vraagstuk is er een oplossing en keuze uit verschillende soorten zonwering:

Laat u inspireren door een palet van kleuren en tal van verschillende dessins en maak zo uw persoonlijke zonwering compleet!

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen buitenzonwering in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over zonwering?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!