Pergolaschermen

Bekijk fotoalbum
Een pergolascherm plaatsen boven uw buitenterras? Met de pergolaschermen uit ons assortiment houdt u zonlicht tegen, maar ook een regenbuitje is verdraagbaar vanonder een pergolascherm. Het duurzame scherm bestaat uit een aluminium frame met daartussen het doek. Het doek is oprolbaar en elektrisch te bedienen. Een pergolascherm heeft minder voeten in de aarde dan een permanente overkapping, maar toch kunt u van hetzelfde comfort genieten én een vergelijkbare sfeer creëren.

Vraag vrijblijvend advies aan

De voordelen van een pergolascherm

Een pergolascherm is duurzaam en bijzonder functioneel. Bij felle zon, heeft een pergolascherm groot schaduwbereik en is geschikt voor ieder terras. Het scherm is regen- en windbestendig en absoluut windvast. Om te voorkomen dat regenwater via de zijkanten van het doek afloopt, is de opening tussen het doek en de zijgeleiders eventueel met regengoten af te sluiten, zodat het water wordt afgevoerd richting de voorkant van het scherm. De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek op spanning blijft in iedere stand.

Uw persoonlijke pergolascherm

Door een ruime keuze in doekkleuren en dessins kunt u een bij uw smaak passende, sfeervolle buitenruimte creëren. Gecombineerd met terrasverwarming(en) en/of -verlichting kunt u ook in het voor- of najaar genieten van het buitenleven.

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij verkopen en plaatsen pergolaschermen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Wilt u een pergolascherm kopen?

Overweegt u om een pergolascherm aan te schaffen? Laat u vrijblijvend adviseren over de verschillende mogelijkheden voor terrasoverkappingen. Wij leveren bijvoorbeeld de pergolaschermen van het merk Alcorola.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!