Plisséhordeuren

Let op: Wij kunnen horren alleen voor een scherpe prijsstelling leveren in combinatie met andere producten van Wemmenhove, zoals buitenzonwering, kozijnen en overkappingen.

Bekijk fotoalbum

De plisséhordeur combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden; de plisséhordeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is deze hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De plisséhordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uitneembaar voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. Geschikt voor 'in de dag' montage bij deuropeningen smaller dan 130cm. Voor bredere deuropeningen zijn er de plisséhordeur XL of de dubbele plisséhordeur. 'Op de dag' montage is mogelijk met behulp van een 'op de dag' set. Dit is een frame welke eerst op het kozijn geplaatst wordt, waarna de plisséhordeur geplaatst kan worden. 

De plisséhordeur is de moderne opvolger van de schuifhordeur. De schuifhordeur kunnen wij nog wel leveren maar wordt eigenlijk nooit meer toegepast.  

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen plisséhordeuren in de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden.

Meer informatie over plisséhordeuren?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!