Voordeurluifels

Nu te bezichtigen in onze showroom: ons eigen ontwerp van een luifel voor onder andere voordeuren. Door zijn uitgekiende en strakke design, is een volwaardige en voordelige oplossing gevonden om niet meer in de regen te hoeven staan. De deurluifel heeft als functie uzelf en uiteraard uw visite bescherming te bieden tegen bijvoorbeeld regen, hagel en sneeuw. Daarnaast kan een luifel gezien worden als verfraaiing van uw gevel.

Vraag vrijblijvend advies aan

Uitstraling door een hoogwaardige maatwerk luifel

Voordeurluifel AssenUw woning krijgt direct een compleet nieuwe uitstraling door de aanbouw van een luifel. Tevens kan deze luifel eenvoudig in verschillende afschuiningen geplaatst worden. Onze deurluifels worden vervaardigd van onderhoudsvriendelijke materialen als glas, metaal en kunststof. Uw deurluifel gaat dus nog jarenlang mee. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen zijn de deurluifels optimaal beschermd tegen corrosie en weersinvloeden.

Deurluifel standaard uitvoering:

Deurluifel

Meer informatie over onze luifels?

U kunt onderstaand formulier invullen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Uitvoeringen van de deurluifels die afwijken van de standaard maten zijn op aanvraag leverbaar als maatwerk.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!