Over ons

Wemmenhove zonwering en geveltechniek is gevestigd in Pesse (nabij Hoogeveen) in Drenthe. Ons bedrijf bestaat uit 700m² showroom en 1200m² productieruimte. In de showroom kunt u zich laten inspireren door alles wat er mogelijk is op het gebied van aluminium en zonwering. Zo vindt u in de showroom voorbeelden van aluminium serres, diverse (schuif)puien, kunststof kozijnen en deuren, aluminium kozijnen en deuren, carports, veranda’s, rolluiken, en allerlei soorten buitenzonweringen.

Plan uw bezoek    Bekijk vacatures

Ons team

Aljan Christiaan
Aljan
 
Chris
 
Jack Jordy
Jack
 
Jordy
 
Lisette Marit
Lisette
 
Marit
 
Martie Martin
Martie
 
Martin
 
Ramon Remy
Ramon
 
Remy
 
Roel  
Roel
 
 

Sterk in het verwezenlijken van uw wensen

Eén van de sterkste punten van Wemmenhove is het inspringen op de wensen van de klant. Mede door de vakkennis, jarenlange ervaring en, een eigen las- en plaatwerkafdeling kan er altijd worden voldaan aan uw specifieke eisen en wensen. Naast uitstekende service en garantie heeft Wemmenhove zonwering en geveltechniek ook regelmatig acties. Kom eens langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 74 in Pesse!

Wemmenhove bestaat 50 jaar!

Wemmenhove werd opgericht in 1974 en bestaat derhalve dit jaar 50 jaar. Ook in de toekomst staat onze open en eerlijke bedrijfsvoering centraal. Bij Wemmenhove kunt u dan ook te allen tijde vertrouwen op het gewenste eindresultaat en de hoogste kwaliteit!

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal