Rolluiken

Bekijk fotoalbum
Rolluiken weren zonlicht en warmte, maar waarborgen ook uw privacy, zijn verduisterend én hebben een inbraakwerende werking. In de zomer houden rolluiken het binnen aangenaam koel en in de winter juist warmer. Zo bespaart u veel geld op de gasrekening in de winter en airco-kosten in de zomer. Rolluiken zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Onze rolluiken zijn opgebouwd uit de beste materialen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een lange levensduur. Elk rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating.

Kom kijken in de showroom

rolluikDe verschillende eigenschappen van rolluiken op een rij

Met rolluiken bereikt u een scala aan functies, zoals:

Rolluik met zonnepaneelNu ook rolluiken met zonnepanelen

Het nieuwste in de rolluikbranche is rolluiken met een zonnepaneel. Hierdoor heeft uw elektrische rolluik geen snoer meer door de muur naar binnen nodig en bent u geen stopcontact kwijt aan het rolluik. 

Bespaar energie met rolluiken

Door het rolluikpantser te sluiten creëert u een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%. 

Rolluik gas besparen

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen rolluiken in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over rolluiken?

Vul onderstaand formulier in met de hoogte en breedte van het raam / de ramen voor een vrijblijvende offerte. Deze afmetingen komen niet op de millimeter precies aan, er komt altijd een specialist inmeten na opdrachtbevestiging. Of kom kijken in de showroom!

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!