Rolluiken

Bekijk fotoalbum
Rolluiken weren zonlicht en warmte, maar waarborgen ook uw privacy, zijn verduisterend én hebben een inbraakwerende werking. In de zomer houden rolluiken het binnen aangenaam koel en in de winter juist warmer. Zo kunt u besparen op klimaatbeheersing. Rolluiken zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Onze rolluiken zijn opgebouwd uit de beste materialen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een lange levensduur. Elk rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating.

De verschillende eigenschappen van rolluiken op een rij

Met rolluiken bereikt u een scala aan functies, zoals:

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen rolluiken in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over rolluiken?

Vul onderstaand formulier in met de hoogte en breedte van het raam / de ramen voor een vrijblijvende offerte. Deze afmetingen komen niet op de millimeter precies aan, er komt altijd een specialist inmeten na opdrachtbevestiging.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!