Plaza Viva

Bekijk fotoalbum
De stevige constructie van de textieloverkappingen Weinor Plaza Viva maakt grote doekoppervlakten mogelijk en zorgt ook op winderige dagen voor stabiliteit. Het doek kan men net zo flexibel als een knikarm laten in- en uitlopen; voor zongenot of zonbescherming.

Voordelen van een knikarmscherm én een overkapping

Gezellig textiel en bijzonder geschikt voor winderige plaatsen is de Weinor Plaza Viva. Hier wordt het beproefde en gewaardeerde zonnescherm vooraan op stabiele staanders geplaatst, terwijl de cassette tegen de wand of gevel geplaatst wordt. Op deze wijze kan er een uitval van wel 5 meter gehaald worden, met een maximale breedte van 6 meter. Uiteraard kunnen er meerdere schermen naast elkaar geplaatst worden, waardoor elke breedte mogelijk wordt. Door het speciale waterdichte doek en de juiste hellingsgraad loopt zelfs het regenwater van het scherm af. Zo kan dit scherm ook gebruikt worden bij (matige) regenval. 

Plaza Home en Plaza Pro wordt Plaza Viva

Wellicht bent u op zoek naar een Plaza Home of een Plaza Pro. Beide namen worden niet meer gebruikt. De Plaza Home is nu de Plaza Viva. De Plaza Pro bestaat niet meer. Als u op zoek was naar een Plaza Home, kunt u nu dus voor de Plaza Viva kiezen.

Windschermen

De Plaza Viva is uiteraard ook uit te breiden met windschermen.
Hiervoor zijn verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zowel in textiel als in glas.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

 

 

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen Plaza Viva overkappingen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over de Plaza Viva textieloverkappingen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!