Niet meer ijs krabben met een carport

Als u uw auto maximaal wilt beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en vuil, dan biedt een carport van Wemmenhove uitkomst! Onze carports zijn opgebouwd uit een degelijk aluminium framewerk en kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld polycarbonaat glas. Een carport kan naast het beschermen van uw auto ook fungeren als (uitbreiding op uw) klusruimte of als speelruimte voor de kinderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze carports voor campers.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vrijstaande of hangende carports

Bekijk fotoalbum
Wemmenhove heeft verschillende modellen carports in haar productassortiment. Zo kunt u kiezen voor een vrijstaande carport op pijlers, een hangende carport of een combinatie van beide. De modellen passen zowel bij een traditionele als moderne bouwstijl. Er is een ruime keuze uit soorten afwerking van de constructiedelen en te gebruiken dakpanelen. Het design van de carports geeft uw oprit een opvallende uitstraling. 

De voordelen van onze carports

carportCarports zijn in alle RAL-kleuren leverbaar en onderhoudsvriendelijk, doordat wij gebruik maken van aluminium profielen. Er kan ook structuurlak in verschillende RAL-kleuren toegepast worden. Als beglazing kunt u kiezen voor polycarbonaat, stegdoppel of voor veiligheidsglas.

De optimale bescherming voor uw auto

Voordelen van polycarbonaat beglazing

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen carports in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over carports?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over carports of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!