Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het materiaal heel duurzaam is geworden. Een van onze leveranciers is de voorbije 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste, vooruitstrevendste, internationale spelers op het gebied van aluminium systemen en heeft in die tijdspanne een stevige reputatie opgebouwd wat betreft productinnovatie, kwaliteit, design en betrouwbaarheid in de aluminiumindustrie.

Het voordeel van aluminium kozijnen

Bekijk fotoalbum
Aluminium is een licht maar sterk basismateriaal en daardoor veel terug te vinden in alle facetten van verschillende bouwprojecten. Daarbij is aluminium één van de duurzaamste bouwmaterialen ter wereld en is het zeer goed recyclebaar. 

De aluminiumsystemen zijn ontworpen met veel aandacht voor inbraakveiligheid en thermische isolatie. 

De verschillende kleuren en uitvoeringen

Er is een heel pakket aan systemen en daarbij zijn er verschillende oppervlaktebehandelingen mogelijk zoals metallic structuurkleuren, houtstructuur en lakanodisatie. Normaliter worden de profielen gepoedercoat in standaard RAL-kleuren.

Verschillende uitvoeringen

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen aluminium kozijnen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over aluminium kozijnen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!