Screens

Screens houden zonlicht en warmte tegen. In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel. Zo kunt u kosten besparen op klimaatbeheersing. Screens zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

Bekijk fotoalbum

Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Het heeft een doorzicht van donker naar licht, waardoor u er overdag alleen van binnen naar buiten, doorheen kunt kijken. De mate hierin hangt af van de kleur en het soort screendoek.

Een screen met doorzichtdoek is heel geschikt voor bijvoorbeeld woonkamers en kantoren. Voor toepassingen waarbij volledige verduistering nodig is, bijvoorbeeld bij babykamers, is verduisterend doek de oplossing.

Vraag offerte aan 

Screen gifDe voordelen van screens op een rij

Screens hebben enkele grote voordelen. Zo reguleren ze 80% van de warmte en geven uitzicht naar buiten. Alle voordelen op een rij:

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen buitenzonwering in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over screens?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!