Terrasschermen

Bekijk fotoalbum
Terrasschermen, ook wel knikarmen genoemd, houden zonlicht en warmte tegen én beschermen u op het terras tegen hinderlijk zonlicht en straling, terwijl ramen en deuren geopend kunnen worden. Zo kunt u besparen op klimaatbeheersing. In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel. Terrasschermen zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Door gebruik te maken van een armsysteem behoudt u het zicht naar buiten en blijft het openen van ramen en deuren mogelijk. Een terrasscherm is meer dan alleen zonwering voor binnen, het komt ten goede van het buitenleven. Zo bestaan er verschillende types en afmetingen.

Actie: gratis buismotor bij ritsscreens en terrasschermen

Voelt u het al warmer worden in huis? Houd uw huis koel met ritsscreens! En met een terrasscherm is het terras lekker in de schaduw. Bestel snel ritsscreens en/of een terrasscherm, want dan krijgt u een gratis Silverline buismotor per scherm t.w.v. €119,95*! Zo kunt u deze zomer heerlijk genieten van uw huis en tuin. Vraag online een offerte aan of kom kijken in de showroom! Uiteraard houden we 1,5 meter afstand.

Vraag offerte aan  Bekijk screens

*Type motor is afhankelijk van de gekozen bediening en de kracht die het moet hebben n.a.v. grootte en type zonwering. Actie is geldig t/m 30-06-2020. Actie is niet inwisselbaar voor geld of andere producten.

De voordelen van terrasschermen

Textieloverkappingen voor meer gemak en bescherming

Voor nog meer gemak en bescherming is de textieloverkapping als terrasscherm een uitkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals:

Renson lamellenoverkapping

U heeft ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een Renson lamellenoverkapping, genaamd de Algarve. Dat is een zonwerend dak met roteerbare lamellen. Gesloten vormen de lamellen een waterdicht dak. Deze zonweringslamellen zijn in alle RAL-kleuren leverbaar.

Windschermen

Naast zonwering is het uiteraard ook mogelijk om uw terras uit te breiden met windschermen.
Hiervoor zijn verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zowel in textiel als in glas.

Bekijk fotoalbum
Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen terrasschermen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over terrasschermen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!