Terrasschermen

Bekijk fotoalbum
Terrasschermen, ook wel knikarmen genoemd, houden zonlicht en warmte tegen én beschermen u op het terras tegen hinderlijk zonlicht en straling, terwijl ramen en deuren geopend kunnen worden. Zo kunt u besparen op klimaatbeheersing. In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel. Terrasschermen zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Door gebruik te maken van een armsysteem behoudt u het zicht naar buiten en blijft het openen van ramen en deuren mogelijk. Een terrasscherm is meer dan alleen zonwering voor binnen, het komt ten goede van het buitenleven. Zo bestaan er verschillende types en afmetingen.

Vraag offerte aan  

knikarmschermDe voordelen van terrasschermen

Textieloverkappingen voor meer gemak en bescherming

Voor nog meer gemak en bescherming is de textieloverkapping als terrasscherm een uitkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals:

Renson lamellenoverkapping

U heeft ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een Renson lamellenoverkapping, genaamd de Algarve. Dat is een zonwerend dak met roteerbare lamellen. Gesloten vormen de lamellen een waterdicht dak. Deze zonweringslamellen zijn in alle RAL-kleuren leverbaar.

Windschermen

Naast zonwering is het uiteraard ook mogelijk om uw terras uit te breiden met windschermen.
Hiervoor zijn verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zowel in textiel als in glas.

Bekijk fotoalbum
Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen terrasschermen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over terrasschermen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!