Serres voor extra woongenot

Ruimte om te leven en te genieten. Met de serres van Wemmenhove zit u goed! Serres geven een extra dimensie aan uw woongenot. Het hele jaar door kunt u profiteren van binnenshuis comfort in een oase van licht en ruimte. Een serre zorgt niet alleen voor extra ruimte maar creëert ook een naadloze overgang tussen interieur en tuin. Zo heeft u een serre als tuinkamer. Wemmenhove helpt u graag bij het traject van inventariseren, advies, ontwerp en realisatie van uw serre. Serres worden ook wel veranda's genoemd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

                      Aliplast logo                         Weinor logo

Bekijk fotoalbum

Voorbeelden serres

In ons fotoalbum hebben wij een aantal opgeleverde serres en veranda's. Zoals u kunt zien bieden wij diverse mogelijkheden aan met betrekking tot ruimte, kleuren, afwerkingen en extra opties. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

 

Specialist in serres op maat

Het is belangrijk dat uw serre optimaal bij uw woning past. Uw specifieke wensen zijn hierin leidend. Samen met u maken wij een ontwerp, op basis van uw wensen en mogelijkheden op de gewenste locatie. Onze serres zijn opgebouwd uit degelijke aluminium profielen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Deze bieden tal van mogelijkheden op het gebied van uitvoering en kleur van het framewerk.

Naast de serres kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een terrasoverkapping

De voordelen van onze serres

Serre schuifwandWij maken uw veranda geheel op maat. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Een polycarbonaat dak of een dak met veiligheidsbeglazing is bijvoorbeeld een toevoeging die mogelijk is. Ook is het mogelijk de beglazing van het dak te voorzien van een zonwerende coating. Hiermee behoudt u de warmte van de zon maar heeft u geen last van het licht zelf. Dit kan bijvoorbeeld uitkomst bieden voor serres op het zuiden.

Lees meer over zonwering

Daarom een serre van Wemmenhove

Het werkgebied van Wemmenhove
Wij plaatsen serres in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over serres?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over of een offerte voor een serre.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!