Onderhoudsarme gevelpanelen voor uw woning

Bekijk fotoalbum
Voor de uitstraling en waarde van uw huis is een verzorgde gevel van groot belang. Houten gevelbekleding brengt door de jaren veel onderhoud met zich mee. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud aan de gevel uitvoeren en deze het liefst nooit meer schilderen. De panelen van uw gevel moeten lang meegaan en bij voorkeur ook nog milieuvriendelijk zijn. Onze hoogwaardige kunststof gevelbekleding is onderhoudsarm en niet van hout te onderscheiden.

Modellen panelen voor gevelbekleding

Onze sandwichpanelen voor de gevel zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en u heeft de keuze uit meer dan 30 kleuren. Al onze gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Gevelpaneel type 1

Gevelbekleding type 1

Gevelpaneel type 2

Gevelbekleding type 2

Gevelpaneel type 3

Gevelbekleding type 3

Gebruik van sandwichpanelen

Met onze kunststof gevelbekleding, soms ook wel sandwichpanelen genoemd, kunt u uw gevel voorzien van een gepersonaliseerde, kwalitatieve uitstraling. De drie modellen in combinatie met tientallen kleuren zorgen ervoor dat de gevelpanelen altijd bij uw woning passen, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Naast een horizontale plaatsing van panelen, is het ook mogelijk om de gevelbekleding in verticale richting te plaatsen. Dit zorgt voor een bijzonder effect.

De voordelen van gevelpanelen


Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen gevelpanelen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over gevelbekleding?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over gevelbekleding of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook komen kijken in onze showroom.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!