Overkappingen voor beschutting in de tuin

Aangenaam buiten leven door uw tuin een verlengstuk van uw huiskamer te maken! Ongeacht het weertype toch graag genieten van het buitenleven? Heerlijk ontbijten in de ochtendzon, genieten van het vroege voorjaar en niet gehinderd worden door eventuele neerslag.

Vraag vrijblijvend advies aan

Weinor logo             Silverline logo             Deponti logo

Verschillende type overkappingen

Er zijn verschillende type overkappingen leverbaar.

Merken overkappingen

We hebben verschillende merken overkapping in ons assortiment: de Silverline overkapping, verschillende overkappingen van Weinor en overkappingen van Deponti.  Allemaal hoogwaardige merken met verschillende opties en designs zodat er voor ieder wat wils is. Kom in onze showroom kijken naar de opties of vraag hieronder eerst een offerte aan.

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen overkappingen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over onze overkappingen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!