Zonwering- en aluminium onderdelen

Wemmenhove doet méér dan het plaatsen van zonweringen, onderhoud en geveltechniek. Wij merkten namelijk bij onze klanten dat ook het leveren van onderdelen een behoefte was. De materialen die wij gebruiken voor onze zonweringen en gevels zijn namelijk niet bij de bouwmarkten te vinden. En dus is er lastig aan te komen. Uiteraard willen wij onze klanten graag tevreden stellen en hebben zodoende de webshops Aluparts en Aluprotect opgericht.

Zie ook: Aluparts | Aluprotect

Onderdelenwinkel

Aluparts logoAluparts is onze onderdelenwinkel voor zonweringen en geveltechniek. Van losse aluminiumprofielen tot buismotoren, van wind-water afdekkapjes tot compleet afgewerkte zonweringsdoeken. Door de volledige werkplaats die wij hebben om onder andere terrasoverkappingen te maken, kunnen wij alle lengtes aluminiumprofielen maken in de gewenste RAL-kleuren. Aangezien wij al sinds 1974 ervaring hebben in het plaatsen van zonweringen, kozijnen en dergelijke, hebben wij ervaren klantenservice die inhoudelijk kan helpen bij vragen als "Welke buismotor heb ik nodig?" Omdat we niet alleen een webshop hebben maar ook een showroom kunnen bestellingen zelfs afgehaald worden en kunt u contant betalen. Neem gerust een kijkje op Aluparts.nl!

Bekijk Aluparts

Zelf rolluiken e.d. plaatsen

Aluprotect logoVoor de doe-het-zelver zijn we ook de webshop Aluprotect gestart. Hier kunnen maatwerk (lock)screens, rolluiken, windschermen en terrasoverkappingen besteld worden om zelf te plaatsen. Wij stellen dan het volledige pakket voor u samen waarmee u zelf de zonweringproducten kunt plaatsen. Kijk eens rond op Aluprotect.nl

Bekijk Aluprotect

Wij doen het graag voor u!

Geen zorgen, uiteraard hebben wij altijd al zonwering en aluminium kozijnen / puien geplaatst en dit blijven we ook vol overgave voor u doen! Wilt u meer weten wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal