Zakelijk zonwering en geveltechniek

Uiteraard hebben niet alleen particulieren zonwering, kozijnen, beglazing, overkappingen, lichtstraten en glasdaken nodig. Wemmenhove plaatst en onderhoudt zonwering en geveltechniek voor veel soorten instanties.

Direct meer info aanvragen

Bekijk fotoalbum

Zonwering

Vooral voor bedrijven en andere instanties is goede zonwering een must. Als medewerkers, scholieren, patiënten of gasten last van de zon hebben, gaat dat ten koste van de aandacht die bij het werken, leren, herstellen of genieten hoort te zijn. Er zijn allerlei soorten zonwering. Voorbeelden van buitenzonweringen zijn screens, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en terrasschermen

Kozijnen en beglazing

Onderhoudsarme aluminium kozijnen zijn een goede investering voor uw pand. Wemmenhove Zonwering en Geveltechniek kan dit volledig voor uw gebouw(en) verzorgen. Ook de moderne IDA wanden en deuren kunnen wij voor u plaatsen.

Overkappingen en puien

Een overdekt terras, sèrre, pui of andere overkapping kan uw bedrijfspand van volledig nieuwe functies voorzien. Het zorgt dat mensen meer buiten kunnen zitten of staan, bijvoorbeeld om te eten, roken of voor recreatiedoeleinden. Dit plaatsen we vaak voor restaurants en hotels.

Lichtstraten en glasdaken

Meer licht kan een ruimte enorm opfleuren. Het maakt de architectuur van een pand spannend en laat de ruimte groter lijken. Natuurlijk licht geeft een ruimte een compleet andere uitstraling, wat een lichtstraat of glasdak interessant maakt voor uw instelling of bedrijf.

Aannemers

We werken samen met veel aannemers uit de regio. Bij het opleveren van projecten ondersteunen wij u met het plaatsen van onder andere kozijnen, zonwering en lichtstraten. Dit zowel voor nieuwbouwwoningen, renovaties als bedrijfspanden.

Scholen

Veel scholen in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel hebben zonwering van Wemmenhove. Veelal gaat dit om onze kwalitatief hoogwaardige uitvalsschermen die we geplaatst hebben. Met handmatige of elektrische bediening om aan de wens van de klant te voldoen.

Kinderdagverblijven

Goede zonwering is een must voor kinderdagverblijven, zodat de baby's, peuters en oudere kinderen het niet te warm krijgen op hete dagen. 

Ziekenhuizen

We hebben onder andere voor het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen recentelijk de zonweringdoeken vervangen. Zo kunnen de dokters en verpleegkundigen hun werk weer goed uitvoeren en kan de patiënt zich focussen op het gesprek met de arts.

VVE

Veel VVE’s komen bij ons om de zonwering en nieuwe kozijnen voor hun leden te verzorgen. Door collectief bij ons te komen kunnen we efficiënt werken waardoor we een aantrekkelijke prijs aan kunnen bieden.

Kantoorgebouwen/bedrijfspanden

Ook voor kantoorgebouwen en bedrijfspanden hebben we veel klanten waarbij we zonweringen plaatsen en onderhouden, kozijnen en beglazing plaatsen en waarbij we periodiek onderhoud plegen.

Horeca

Terrasoverkappingen en sèrres vergroten het restaurant of de brasserie, waardoor er meer gasten ontvangen kunnen worden, ook bij slecht weer. Een overdekt terras is het hele jaar door populair bij mensen die roken. Met ingebouwde terrasheaters en verlichting zitten uw gasten ook op koudere avonden graag op uw terras.

Kerken en pastoorswoningen

Regelmatig hebben we opdrachten van kerken en pastoorswoningen. Bijvoorbeeld voor rolluiken, screens of andere zonweringen. Ook voor bijgebouwen van de kerk zijn goede kozijnen en zonweringen natuurlijk belangrijk.

Werkgebied Groningen/Leeuwarden/Zwolle

Ons werkgebied bevindt zich in de driehoek tussen Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wij zijn gevestigd in Pesse, vlakbij Hoogeveen, Drenthe. In de provincie Friesland plaatsen we onder andere zonweringen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. Een greep uit de plaatsen in provincie Groningen: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe bijvoorbeeld: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. In de provincie Overijssel kunt u denken aan: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle en Ommen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten wat Wemmenhove voor uw instantie kan betekenen? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal