Buitenjaloezieën

Bekijk fotoalbum
Buitenjaloezieën weren zonlicht en warmte, maar waarborgen ook uw privacy. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen tegelijkertijd dat een doorkijk naar buiten blijft bestaan. In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel en in de winter lekker warm. Zo kunt u besparen op klimaatbeheersing. Buitenjaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Buitenjaloezieën zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen én garanderen een lange levensduur. De jaloezieën zijn voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen krasbestendig en kleurecht zijn.

De vele voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën hebben specifieke voordelen, zoals:

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen buitenjaloezieën in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over buitenjaloezieën?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!