Keralit gevelbekleding

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom kijken in onze showroom.

Een waardevolle investering met Keralit gevelbekleding

Bekijk fotoalbum
Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor uzelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen en geen kleur- of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje; meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Keralit gevelbekleding is een duurzaam product

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaalgebruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig, dus u verbruikt geen verf. Onze monteurs staan voor u klaar voor een professioneel resultaat.

De afwerking van Keralit gevelpanelen

De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Hierdoor worden naden voorkomen en heeft u een strak en afgewerkt eindresultaat.

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen gevelbekleding in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over gevelbekleding?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over gevelbekleding of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

 

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!