Veranda's om overdekt te genieten

Met een veranda of een terrasoverkapping brengt u buiten en binnen samen. Zo kunt u het hele jaar van uw tuin genieten. Met de ruime keuze in veranda's bent u bij Wemmenhove aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden en op maat gemaakte overkappingen vindt u altijd een passende oplossing. Zo kunt u ook voor een afgesloten veranda kiezen waardoor u ook bij een koude winteravond met een heater op de veranda kunt zitten. 
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Aluminium veranda

VerandaWemmenhove maakt gebruik van degelijke aluminium profielen. Aluminium profielen zijn voor veel projecten geschikt en zijn daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk. Door de talloze mogelijkheden in de uitvoering en kleur van het frame is er voor iedereen een passende veranda. Dat is het voordeel van een veranda kopen bij Wemmenhove. Wij helpen u dan ook graag bij het traject van inventariseren, advies, ontwerp en realisatie van uw veranda.

Veranda op maat

Wij kunnen voor u een veranda op maat maken. Met een veranda aan huis moet het geheel namelijk wel bij uw tuin en woning passen. Daarnaast heeft u ook specifieke wensen met betrekking tot bijvoorbeeld zonwering. Samen met u maken wij dan een ontwerp gebasseerd op uw wensen en de mogelijkheden.

De voordelen van een veranda bij Wemmenhove: 

Bekijk fotoalbum

Voorbeelden veranda's

In ons fotoalbum hebben wij een aantal mooie voorbeelden van opgeleverde veranda's en serres

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen veranda's in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over een veranda?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie over of een offerte voor een veranda.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!