IDA binnendeuren en wanden

Als u op zoek bent naar binnendeuren of glazen wanden die passen in zowel een klassieke als moderne stijl, dan zit u goed met IDA binnendeuren en wanden. IDA staat voor 'Interior Doors Aluminium'.

Bekijk fotoalbum

IDA heeft de uitstraling van staal, maar is gemaakt van aluminium. Het voordeel hiervan is:

Allerlei afwerkingen IDA

IDA past zowel in een klassieke als een moderne stijl. Zowel een staal-look als een hout-look zijn mogelijk. IDA kan in allerlei kleuren en structuren gelakt worden geleverd. De afwerking is een speciaal ontworpen poederlak met hamerslag effect, wat de industriële look geeft. 

Bekijk de IDA brochure

Verschillende soorten deuren en wanden met IDA

IDA mogelijkheden

IDA kan zowel als vaste wand, als wand met een opening voor één of meer deuren en als vaste wand met een hoek. Ook wat deuren betreft is alles mogelijk: een enkele of dubbele deur, een pivot- of taatsdeur, of een schuifdeur.

Onderhouds-vriendelijk

IDA deuren hebben weinig onderhoud nodig en hoeven niet geschilderd te worden. We geven zelfs 25 jaar lakgarantie! Ook zijn IDA deuren een duurzame optie omdat ze 100% recyclebaar zijn.

Interesse in IDA binnendeuren en wanden

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden en kosten van IDA voor uw woning of pand zijn? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal