Markiezen

Bekijk fotoalbum
Markiezen beschermen het interieur tegen zonnestraling, zelfs zijdelings, en daardoor blijft het binnen aangenaam koel. Zo kunt u kosten besparen op klimaatbeheersing. Markiezen zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Door de specifieke vorm van de markies behoudt u het zicht naar buiten en blijft het openen van ramen en deuren (beperkt) mogelijk. Door gebruik te maken van verschillende type markiezen is er een oplossing voor iedere woonsituatie, zoals het petmodel en kapmodel.

De voordelen van markiezen

Voor optimale bescherming tegen verkleuringen van uw interieur, kunt u kiezen voor markiezen. Markiezen hebben nog een aantal voordelen:

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen buitenzonwering in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over markiezen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!