Decemberactie op Wemmenhove!

3 maanden geleden

We pakken groot uit bij Wemmenhove!

Met veel enthousiasme kondigen we een exclusieve decemberactie aan. Deze speciale actie, bedoeld om het einde van het jaar te vieren, biedt u geweldige mogelijkheden om uw woning en tuin te upgraden met aantrekkelijke aanbiedingen.

Rolluik upgrade naar solar1. Gratis Upgrade naar Somfy Solar bij Rolluiken en Screens
Deze winter biedt Wemmenhove een gratis upgrade naar Somfy Solar bij aankoop van rolluiken en screens. Met deze slimme oplossing worden rolluiken en screens voorzien van een zonnepaneel en een handige accu. Dit innovatieve systeem elimineert de noodzaak van kabels en stopcontacten, waardoor een esthetische en milieuvriendelijke oplossing voor uw huis ontstaat.

Bekijk actie

Overkapping upgrade naar glas

2. Gratis Upgrade van Polycarbonaat naar Glas bij Aluminium Overkappingen
Voor klanten die dromen van een elegante aluminium overkapping in hun tuin, komt Wemmenhove met een verleidelijke aanbieding. Bij aankoop van een aluminium overkapping krijgt u een gratis upgrade van polycarbonaat platen naar glas, wat zorgt voor een betere uitstraling en duurzaamheid.

Bekijk actie

Schuifpui gratis HR++ glas3. Gratis HR++ Glas bij Aluminium Schuifpuien
Maak uw huis deze winter extra comfortabel met de aluminium schuifpuien van Wemmenhove. Bij aankoop van een schuifpui ontvangt u nu gratis HR++ glas. Dit hoogwaardige glas zorgt voor betere isolatie, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Bekijk actie

Deze decemberactie is een perfecte kans voor iedereen die zijn of haar huis wil verfraaien, het leefcomfort wil verbeteren of energiezuiniger wil maken. Bezoek onze showroom in Pesse of neem contact op voor meer informatie over deze unieke aanbiedingen.

Wemmenhove Zonwering en Geveltechniek is uw vakspecialist sinds 1974 voor onder andere zonweringkozijnenschuifpuienoverkappingen en serres. Deze speciale actie is onze manier om u te helpen uw droomhuis te realiseren.

Bezoek ons vandaag nog in Pesse of neem contact op voor meer details over deze scherpe aanbiedingen!


Terug naar overzicht

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal