Overkapping met Lockscreen

6 jaar geleden

Bij een overkapping, welke zo’n tien jaar geleden door Wemmenhove is geplaatst, is onlangs een Lockscreen geplaatst met daarbij een spie-frame met hetzelfde doek.

Door het oppervlakte van het aluminium frame in dezelfde kleur te behandelen als de overkapping en de screen, is het één geheel geworden.

De Lockscreen brengt niet alleen schaduw in warme dagen, maar zorgt er ook voor dat de bewoners minder last hebben van de wind, als zij plaatsnemen op het terras. Waardoor er eerder en dus meer gebruik van dit terras gemaakt kan worden.

Ritsscreens of Lockscreens zijn in alle posities windvast. Dankzij de ingenieuze en uniek ritsgeleiding kan de Lockscreen ook dienen als windscherm. Zoals bijvoorbeeld onder deze terrasoverkapping of op een balkon of bij een tuinhuis. Daarnaast maakt de rits de lockscreen uitermate geschikt voor grote ramen.

Deze screens zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Afhankelijk van het soort doek kunt u naar buiten blijven kijken. Omdat de geen opening is tussen de geleider en het doek, is de Lockscreen in combinatie met een verduisteringsdoek, heel geschikt als verduisteringsscreen. Op bijvoorbeeld slaapkamers.

lockscreen met overkapping
 Plaatsing Lockscreen onder overkapping

 Lockscreen doeken
 Doekenstaal

 Lockscreen detail
  Detail van zijgeleider


Terug naar overzicht

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal