Somfy Connexoon

6 jaar geleden

banner somfy connexoonSomfy heeft twee nieuwe eenvoudige bedieningsmogelijkheden toegevoegd aan haar draadloze assortiment.

Zowel in RTS als ook in het io-Homecontrol systeem. Bij levering van een Connexoon krijgt u een klein apparaat, welke de verbinding verzorgt tussen uw smartphone en bijvoorbeeld uw binnen of buitenzonwering. Met de applicatie (app) voor Android of Apple kunt dan verbinding maken met het gekozen product en deze bedienen.

Wat is Connexoon RTS Window?
Het is een nieuwe manier om uw raamdecoratie en gordijnen te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle raamdecoratie en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy motor, eenvoudig met uw smartphone. Waar u ook bent en op elk moment. Maak het uzelf makkelijk en geniet van het comfort die de eenvoudige en duidelijke functies van de Connexoon RTS Window u bieden.

Wat is Connexoon io?
Connexoon io maakt het mogelijk Somfy rolluiken, zonwering en garagedeur/hekmotoren met een smartphone te bedienen. Voor iedere product groep is een eigen app beschikaar. Dankzij de terugkoppeling van deze producten is het zeer eenvoudig om de huidige status van het Somfy product te bekijken.

somfyconnexoon-1somfyconnexoon-2


Terug naar overzicht

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal