Weinor PergoTex II

8 jaar geleden

De nieuwe flexibele Weinor Pergotex vouwdak is een goede aanvulling op de bestaande zonweringen en terrasoverkappingen. 

Voor tuingenieters onder U die geen vaste overkapping willen plaatsen, maar wel de volledige weerbescherming wensen, is het nieuwe weinor „cabrio-systeem“ PergoTex II, hiervoor een prachtige oplossing. Tevens is de mogelijkheid op uitbreiding een groot voordeel. De PergoTex II is probleemloos uit te breiden – stap voor stap. Zo kan de pergola-zonwering zelfs tot een soort glasoase omgetoverd worden.

Het gevoel buitenshuis te zijn, gecombineerd met wind- en weerbescherming, dat biedt de flexibele pergola-zonwering PergoTex II. In geopende toestand biedt de Pergotex het gevoel van de openlucht en ’s avonds een vrij uitzicht op de eventuele sterrenhemel.

In gesloten toestand geeft het beschutting tegen regen en wind, en levert het bescherming tegen UV-bescherming van de zon. Zodoende kan het terras op twee manieren gebruikt worden. De edele, hoogwaardige constructie is zelfdragend, op basis van de uitstekende techniek van Weinor, geconstrueerd en kan moeiteloos ook hoge windlasten weerstaan. De pvc-bekleding heeft een zeer hoge scheurvastheid, slagregen bestendig en kan met een motor straploos in- en uitgeschoven worden en is op aanvraag ook verkrijgbaar als doorschijnende, lichtdoorlatende variant – voor een betoverende atmosfeer op het terras.

pergotex-2

pergotex-3

pergotex-4

pergotex-5

 

 

 


Terug naar overzicht

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal