Carport voor camper

Camperstalling is prijzig, maar de camper onbeschermd op uw eigen oprit zetten veroudert uw camper snel. Weersinvloeden, UV-straling en vuil houdt u tegen met een carport. De carports van Wemmenhove zijn uniek doordat wij ze zelf maken van een degelijk aluminium framewerk en kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld polycarbonaat glas. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vrijstaande of hangende campercarports

Bekijk fotoalbum
We maken carports voor campers in verschillende modellen bij Wemmenhove. Een greep uit de vele opties:

Zowel in een traditionele als in een moderne bouwstijl passen deze stijlvolle carports. Ook qua afwerking van de constructiedelen en dakpanelen is er een ruime keuze. Uw oprit krijgt een opvallende uitstraling door het design.

De voordelen van onze carports voor campers

carport voor campersOnze carports zijn onderhoudsvriendelijk, doordat wij gebruik maken van aluminium profielen. De carports zijn in alle RAL-kleuren leverbaar. Ook kan er structuurlak worden toegepast in verschillende RAL-kleren. Er kan gekozen worden voor polycarbonaatplaten, stegdoppelplaten of voor veiligheidsglas als beglazing.

De optimale bescherming voor uw camper

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen carports voor campers in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over carports voor campers?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over carports voor campers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal