Kunststof kozijnen

Bekijk fotoalbum

Kunststof kozijnen bieden hoogwaardige energiebesparende oplossingen voor wat betreft de isolatie van uw woning met betrekking tot ramen en deuren. Zo is men verzekerd van kwaliteit, comfort, veiligheid en van een goede isolatie. Betere isolatie leidt direct tot een lager energieverbruik. Dit verlaagt uw verwarmingskosten.

Er is een heel pakket aan systemen met daarbij verschillende raamgrepen en accessoires. Tevens is er een breed spectrum aan kleur- en houtdesigns. Hierbij kan er gekozen worden voor een twee-kleuren systeem, waarbij het product voor binnen en buiten in verschillende kleuren geleverd wordt.

De kunststof systemen zijn ontworpen met veel aandacht voor inbraakveiligheid en thermische isolatie. Lees hier meer over de verschillen tussen aluminium en kunststof kozijnen.

Verschillende uitvoeringen van kunststof kozijnen

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen kunststof kozijnen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over kunststof kozijnen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!