Lagune

Bekijk fotoalbum
Ongeacht het weer, brengen wij graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat al lang niet meer los van de rest van het huis, maar beiden vormen meer en meer een geheel. Hierdoor verlangen wij ook buiten naar meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier.

 

Buiten zijn wordt buiten leven!

Om bovenstaande te verwezenlijken heeft Renson® het Healthy outdoor concept® ontwikkeld. Het wooncomfort van de woning wordt hierbij doorgetrokken naar de tuin met een stijlvolle en comfortable terrasoververkapping. Hierdoor geniet u van fysisch, thermisch en visueel comfort.

De Lagune kan helemaal aan uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Dankzij jarenlange ervaring in doekzonwering en ventilatie tilt de Lagune de buitenruimte naar een hoger niveau. Door een juiste toepassing van technieken en innovatieve producten kan men nu ook in de tussenseizoenen van de tuin blijven genieten.

Met een maximale breedte (per element) van 12 meter en een maximale uitval van 5 meter staat het Lagune concept als een huis!

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen Lagune textieloverkappingen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over de Lagune textieloverkapping?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!