Permanente overkappingen

Nog geen hoog zomer of net iets te fris? Met een permanente terrasoverkapping van Wemmenhove kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. 's Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond.

Bekijk fotoalbum
De solide constructie van onze terrasoverkappingen, van uiterst duurzame materialen, verzekert een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben. Doordat wij werken met diverse aluminiumsystemen kunnen wij voor nagenoeg iedere situatie en wens een passende oplossing bieden. 

Vraag vrijblijvend advies aan


Kleuren

De overkappingen worden op maat geproduceerd en naar wens in elke gewenste RAL-kleur gepoedercoat.

Variabele hoek

De variabele hoek (afschot) van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.

Verlichting

De terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met een verlichtingsset, waarbij de spotjes worden geïntegreerd in de ligger. Naar wens kan deze uitgevoerd worden met een dimmer op een Somy® afstandsbediening.

Beglazing

Afhankelijk van de wensen is er de keuze uit diverse soorten polycarbonaat en veiligheidsglas in elk type dak.

Regenwater afvoer

De regenwaterafvoer wordt afgedekt met een sierlijst en kan aangesloten worden op uw bestaande hemelwaterafvoer. Het water loopt door de staanders naar beneden.

Windscherm

Uiteraard is het mogelijk om uw overkapping uit te breiden met windbescherming, zoals ritsscreens, aluminium kozijnen met enkel, gelaagd glas of glazen profielloze schuifdeuren

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen permanente overkappingen in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Roden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over permanente overkappingen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!