Schuifhordeuren

Bekijk fotoalbum

De passende oplossing voor grote vlakken. De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door de plaatsing van de rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij de strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd.

De duo schuifhordeur

Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifhordeur ontstaat. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectdichte aansluiting. De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

Het werkgebied van Wemmenhove:

Wij plaatsen schuifhordeuren in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo en Enschede.

Meer informatie over schuifhordeuren?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal
Vraag een offerte aan!