Exclusieve Silverline 2022 overkapping

De Silverline 2022 overkapping, die exclusief te krijgen is bij Wemmenhove. Met de Silverline 2022 overkapping geniet u extra van uw tuin en terras. Dit is de vernieuwde versie van de Silverline 2020. De vorige versie was al een enorme sprong vooruit in ontwerp en kwaliteit. De Silverline terrasoverkapping 2e generatie zet de puntjes op de i! Met vernieuwd muurprofiel voor een feilloze afwerking onder bijvoorbeeld een daktrim. Verder zijn meerdere profielen aangepast voor een nog strakkere look. 

Keuze uit glas of polycarbonaat

Glas of polycarbonaat in Silverline 2020 overkapping

De Silverline 2022 overkapping kan met glas of polycarbonaat gemaakt worden. Bij polycarbonaat kunt u kiezen uit helder of opaalwit.

Extra's

Deze overkapping kunt u nog uitbreiden met extra's, voor extra comfort:

silverline-2020-overkapping

Voordelen aluminium overkapping

Het allergrootste voordeel van een aluminium overkapping ten opzichte van een houten overkapping is dat het onderhoudsarm is: het hoeft niet periodiek geschilderd te worden! Ook het reinigen is zeer eenvoudig met onze profielreiniger. Daarnaast geeft deze overkapping een moderne uitstraling aan uw woning.

Meer weten over de Silverline 2022 overkapping?

Vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvende offerte. Als u de afmetingen bij benadering in het vraag-vak zet kunnen we een preciezere offerte maken. Ook kunt u de Silverline 2022 overkapping komen bekijken in onze showroom.

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal