Sfeervolle extra's voor uw terrasoverkapping

Wilt u maximaal comfort? Breidt uw terrasoverkapping uit met interessante toevoegingen zoals optionele verlichting, glazen schuifwanden of terrasverwarming.

Sfeervolle LED-verlichting

LED-verlichting in uw terrasoverkappingSfeerverhogend en functioneel. Met de ingebouwde LED-spots in de dakliggers is de verlichting voor ’s avonds op een stijlvolle wijze verwerkt in uw overkapping. Zo maakt u het ’s avonds nog gezelliger wanneer u bijvoorbeeld met vrienden of familie nog even geniet van een drankje onder de overkapping. 

 

Glazen schuifwanden 

Glazen schuifwanden in uw terrasoverkappingLekker beschut en uit de wind zitten maar toch het gevoel hebben buiten te zitten. Met de handige glazen schuifwanden die worden begeleid door rails kunt u elke zijde van de overkapping geheel naar wens sluiten of openen.

 

Terrasverwarming

Terrasverwarming in uw terrasoverkappingIn de koude maanden is een extra steuntje in de rug qua verwarming niet geheel onbelangrijk. Met een handige elektrische terrasheater die als strip aan de overkapping wordt gemonteerd kunt u te allen tijde warmte creëren wanneer u dat nodig heeft. Deze infrarood verwarmer is neutraal van kleur en geeft in tegenstelling tot normale heaters geen hinderlijk rood licht.

 

Meer weten over terrasoverkappingen?

Meer weten over de mogelijkheden van een terrasoverkapping of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie of vul het formulier hieronder in voor een offerte op maat.

 

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal