Trotse dealer van Weinor

Weinor logoWeinor begon als een klein handwerkbedrijf. Het viel de oprichter bij het plaatsen van zonweringen op dat er diverse aspecten verbeterd konden worden. Dus begon hij ze zelf te maken, alleen beter. Vandaag de dag is Weinor uitgegroeid tot een groot bedrijf, dat nog steeds kwaliteit als belangrijkste speerpunt heeft. Echte Duitse kwaliteitszonneschermen en terrasoverkappingen vindt u bij Weinor.

Offerte aanvragen

Terrazza Pure - kubistische terrasoverkapping

Weinor rechte terrasoverkapping

Weinor noemt de Terrazza Pure: Het kubistische glazen terrasdak. Deze terrasoverkapping ziet eruit alsof hij niet schuin afloopt. De afwatering zit in de frameconstructie geïntegreerd. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling.

Plaza Viva - textieloverkapping

Plaza Viva in en uit

De Plaza Viva van Weinor is de perfecte combinatie van een knikarmscherm en een terrasoverkapping. Dit is een knikarmscherm met staanders, waardoor dit scherm beschermt tegen zon, wind én regen. Ook kan dit scherm veel groter dan een normaal knikarmscherm, tot wel 6 meter breedte en 5 meter uitval. 

Bekijk Plaza Viva

Sottezza - onderbouw zonwering

Sottezza onderbouwzonwering WeinorDe onderbouw zonwering Sottezza zonwering voor onder overkappingen die er is. We hebben met Wemmenhove veel verschillende onderbouw zonweringen geprobeerd, en de Sottezza is de enige waar we nog mee werken door de uitmuntende kwaliteit (en, eerlijk gezegd, slechte kwaliteit van de alternatieven).

WGM Top - bovengemonteerde serrezonwering

Serre zonwering Weinor WGM TopDe serrezonwering van Weinor zorgt ervoor dat uw Aliplast serre geen broeikas wordt, maar een heerlijke uitbouw waar u controle heeft over de temperatuur. Op vrijwel elke terrasoverkapping of serre inzetbaar. 

W17 easy - glazen schuifwand

Weinor biedt hoge kwaliteit glazen schuifwanden voor onder overkappingen. Met Soft-Closing-System voor hoge gebruiksvriendelijkheid. Ook drempelvrij te maken voor perfecte overgangen en toegankelijkheid. 

Paravento - zijzonnescherm en windscherm

Om uw terras te beschermen tegen zon, wind en inkijk van opzij, is het Paravento windscherm de perfecte oplossing. 

Weinor doekcollectie

In de Weinor doekcollectie heeft u keuze uit 140 doekdessins, dus daar zit zeker weten iets voor u bij! Hoogwaardige kleurpigmenten worden in iedere vezel aangebracht. Het resultaat is een bijzonder hoge kleurechtheid en UV-bestendigheid. Ze zijn vuil-, water-, en olie-afstotend, beschermen otimaal tegen UV-straling en kunnen de temperatuur in woonruimtes laten dalen. 

Meer weten over Weinor?

We hebben een uitgebreide Weinor collectie in onze showroom, dus kom kijken. Of neem contact met ons op!

Wemmenhove is dealer van topmerken

Naast Weinor is Wemmenhove ook dealer van andere topmerken:

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal