Trotse dealer van Aliplast

Aliplast logoVan alles wat wij met geveltechniek doen, is het merendeel van Aliplast. De volledige productie van Aliplast vindt in België plaats, van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport. Vervolgens maken wij van deze Aliplast profielen uw aluminium kozijnen, schuifwanden en meer.

Offerte aanvragen

Aluminium kozijnen, ramen en deuren

De aluminium kozijnen van nu zijn niet te vergelijken met de aluminium kozijnen van vroeger. Mede dankzij Aliplast! Uitstekende isolatie, soepele bediening, onderhoudsarm en blijft nog langer mooi dan kunststof kozijnen. Ramen kunnen we voorzien van kwalitatief draai-kiepbeslag en voordeuren kunnen we in allerlei ontwerpen leveren.

Bekijk alu kozijnen

aluminium kozijnen en schuifpuienAluminium schuifdeuren

Haal buiten naar binnen met de fraaie aluminium schuifdeuren van Aliplast. Heerlijk genieten van de tuin en extra genieten van het vele licht dat een schuifpui naar binnen laat. Aluminium schuifdeuren zijn lichter dan kunststof schuifdeuren en glijden moeiteloos open en dicht.

Bekijk alu schuifdeuren

IDA industriele binnendeurenIDA industriële binnendeuren

De industriële binnendeur is helemaal trendy. De IDA lijn van Aliplast is hier de perfecte lichtgewicht oplossing voor. Aangezien wij uitsluitend maatwerk leveren, zijn alle afmetingen, stijlen en kleuren mogelijk. 

Bekijk IDA industriële binnendeuren

Serre van AliplastSerres van Aliplast

Wilt u een volledig geïsoleerde uitbouw plaatsen met een glazen dak? In samenwerking met uw aannemer plaatsen wij de serre volledig op maat. De serres van Aliplast gaan lang mee. Met een serrezonwering van Weinor wordt de serre geen broeikas op een hete zomerdag.

Bekijk serres van Aliplast

Offerte aanvragen?

Wij hebben vele voorbeelden van producten die we hebben gemaakt van Aliplast in de showroom staan. We helpen u graag verder! Wilt u eerst een offerte aanvragen? Gebruik eenvoudig het formulier hieronder:

Wemmenhove is dealer van topmerken

Naast Aliplast is Wemmenhove ook dealer van andere topmerken:

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal