Trotse Premier Partner van Silverline

Wat betreft onze overkappingen en automatisering, werken wij graag met materialen van Silverline. Zowel voor het realiseren van overkappingen als voor het elektrisch maken van buitenzonwering.
SilverlineSilverline biedt zekerheid, heeft een mooie vormgeving en zorgt voor comfort. 

Offerte aanvragen

Aluminium overkappingen

Een groot deel van onze overkappingen worden samengesteld met aluminium van Silverline. Silverline biedt sterke profielen waardoor zowel glas als polycarbonaat toegepast kan worden als dakvulling, dit alles voor een zeer scherpe prijs. Onze overkappingen zijn uit te breiden met extra's voor extra comfort, zoals een heater, harglazen schuifwanden, een windscherm of onderzonwering.

Naast het feit dat een aluminium overkapping een moderne uitstraling geeft aan uw huis en tuin, heeft het ook als voordeel dat het onderhoudsarm is. Het hoeft niet, net zoals hout, periodiek geschilderd te worden.  

Elektrische zonwering

Naast aluminium, hebben wij ook buismotoren van Silverline. Deze Silverline buismotoren zorgen voor extra comfort tijdens zomerse dagen. U kunt ervoor kiezen om uw zonwering met schakelaar te bedienen of vanuit uw luie stoel door middel van een handzender. Onze Silverline motoren zijn verkrijgbaar in verschillende sterkten. Voor elk type zonwering een passende oplossing.

 

"Kwaliteit en comfort in één"

 

overkapping

Meer weten?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Silverline terrasoverkappingen of buismotoren? Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan met het formulier hieronder.

Wemmenhove is dealer van topmerken

Naast Silverline is Wemmenhove ook dealer van andere topmerken:

Daarom
Wemmenhove

  • Specialist sinds 1974
  • Vakwerk op maat
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Onderhoudsarm materiaal